Den bærbare projektor har et kompakt og let design, der gør den nem at transportere. Dens slank profil og lave vægt på kun 0,5 kg betyder, at den nemt kan pakkes ned i en taske eller rygsæk og tages med overalt. Det gør den ideel til både hjemme og på farten, så du kan nyde biografoplevelsen uanset hvor du befinder dig.

Høj billedkvalitet for en autentisk biografoplevelse

Med den bærbare projektor får du en autentisk biografoplevelse, uanset hvor du befinder dig. Projektoren leverer høj billedkvalitet med op til 4K-opløsning, så du kan nyde dine yndlingsfilm i hele deres pragt. Mini projektor – bærbar biografoplevelse giver dig den ultimative mobile biografoplevelse, så du kan se dine yndlingsfilm, når og hvor du har lyst.

Juster billedstørrelse efter behov for fleksibel brug

Med denne bærbare projektor kan du nemt justere billedstørrelsen efter dine behov. Uanset om du ønsker at se en film på en stor væg eller en mindre skærm, kan du let tilpasse projektionen. Projektoren har et justerbart zoom, så du kan finde den perfekte størrelse til enhver lejlighed. Har du brug for yderligere hjælp til at vælge den rette projektor til dine behov, kan du læse Guide til valg af den bedste projektor til dine behov.

Indbygget højttalersystem for en fyldig lyd

Den bærbare projektor er udstyret med et integreret højttalersystem, der leverer en fyldig og kraftfuld lyd. De to stereo-højttalere på 5W hver giver en overraskende god lydkvalitet, der fylder rummet og giver en virkelig biografoplevelse, uanset hvor du befinder dig. Lyden er klar og tydelig, og giver dig mulighed for at nyde dine yndlingsfilm og -serier i fuld lyd, selv når du er på farten.

Tilslut nemt dine enheder via HDMI eller trådløs streaming

Med den bærbare projektor kan du nemt tilslutte dine enheder via HDMI-porten eller streame trådløst fra din smartphone, tablet eller bærbare computer. Projektoren understøtter de fleste enheder og giver dig mulighed for at nyde dine yndlingsfilm, serier og spil på stort lærred, uanset hvor du befinder dig. Den trådløse streaming-funktion giver dig frihed til at placere projektoren, hvor det passer dig bedst, uden at skulle bekymre dig om kabler. Projektoren er nem at opsætte og klar til brug på få minutter.

Batteri der holder i timevis for uafhængig brug

Den bærbare projektor er udstyret med et kraftfuldt batteri, der kan holde op til 5 timer på en enkelt opladning. Dette giver dig mulighed for at nyde din biografoplevelse uafhængigt af stikkontakter, så du kan tage den med dig overalt. Projektoren kan nemt transporteres i en medfølgende taske, så du kan tage den med dig på farten og opleve biografen, hvor du end befinder dig.

Ideel til hjemmebio, camping eller rejser

Den bærbare projektor er ideel til hjemmebio, camping eller rejser. Dens kompakte og lette design gør den nem at tage med overalt. Uanset om du ønsker at nyde en film på din næste campingtur eller bare hygge dig med venner og familie derhjemme, så kan denne projektor levere en fantastisk biografoplevelse. Med dens høje billedkvalitet og kraftfulde lyd vil du føle dig som i en rigtig biograf, uanset hvor du befinder dig.

Brugervenlig betjening med intuitive funktioner

Den bærbare projektor er designet med brugeren i tankerne. Betjeningen er intuitiv og nem, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde din film eller præsentation. Projektoren har en brugervenlig menu med tydelige ikoner, der guider dig gennem de forskellige funktioner. Du kan nemt justere lysstyrke, kontrast og lydstyrke med de intuitive knapper. Desuden har den praktiske fjernbetjening mulighed for at styre alle de vigtigste funktioner, så du kan sidde behageligt og nyde oplevelsen.

Bemærkelsesværdig priskvalitet for den mobile projektor

Denne bærbare projektor byder på en bemærkelsesværdig priskvalitet. Til en overkommelig pris får du en kompakt og let enhed, der leverer en imponerende billedkvalitet. Projektoren er udstyret med en kraftig lyskilde og avancerede optiske komponenter, som sikrer et klart og detaljeret billede, selv i rum med en del omgivende lys. Samtidig er den meget brugervenlig og nem at opsætte, så du hurtigt kan nyde din biografoplevelse, uanset hvor du befinder dig. Med denne projektor får du en mobilbiograf af høj kvalitet til en attraktiv pris.

Oplev biografen på farten med denne bærbare projektor

Med den bærbare projektor kan du nyde biografoplevelsen, uanset hvor du befinder dig. Tag den med på farten og oplev dine yndlingsfilm eller tv-serier på en stor skærm, selv når du er ude at rejse eller på farten. Projektoren er let og kompakt, så den er nem at have med sig overalt. Uanset om du er på en picnic, på stranden eller på et hotelværelse, kan du sætte den op og nyde en rigtig biografoplevelse.